Jdi na obsah Jdi na menu
 


22 důvodů proč má pejskař psí život

VENČENÍ

Furt někam nemůžete, protože musíte se psem. I když padají trakaře nebo umíráte na rýmičku. Přes to vlak nejede.


K NEUTAHÁNÍ

Dokud ta potvora nedostane svoje, nedá pokoj. A když ji neutaháte, udělá vám ze života peklo.


NA ŠŇŮŘE

Ruce máte vytahaný až k zemi, každou chvíli končíte v křoví, ale do kopce budete ty svoje kila navíc musíte vláčet sami.


DRAHEJ ŠPÁS

Velmi záhy pochopíte, že za psisko vyšpulíte majlant. Hlavně to pocítíte u veterináře… protože jsou popelnice nenažraný.


KDO SE NA TO MÁ JAKO KOUKAT?

Čas si pesani krátí olizováním všemožnejch zákoutí. Ideálně u snídaně.Nejvíc vám zaskočí, když se mu vysune rtěnka.


CHUDEJ PŘÍBUZNEJ

Když jde o žrádlo, váš pes domácí sockuje u cizích a vypadá u toho, jako byste mu nedali nejmíň tejden nažrat. Vy šmejdi.


POPEL NA HLAVU

V jednom kuse se omlouváte cizím lidem, že jim ten váš mezek sežral svačinu, pochcal kalhoty, vyděsil děcko, ojel pod stolem nohu nebo zastavil dopravu.


ZACHLUPENO

Psí chlupy jsou jak stoletej prach. Jakmile si je jednou natáhnete do pračky, už se jich nikdy nezbavíte. Nikdy, rozumíte?!


NECHTĚNÝ PŘEKVÁPKO

Nikdy nevíte, jestli za dveřma svýho bytu nenajdete okousaný židle, sežranou půlku knihovny, rozcupovaný polštáře, prochcaný boty nebo nablito po zdech.


TAKOVÍ MALÍ S*ÁČI

Stačí jednou nezavřít dveře do ložnice, a hned vám vlítnou do postele. To máte za svoji dobrotu. Nastlat…


PŘEPYTLÍKOVÁNO

Musíte mít po kapsách dostatečnou zásobu pytlíků. Igelitovejch, jelikož honit hovna papírovou lopatičkou umí jen machři.


KLOUZAČKA

Sami jak blbci sbíráte šrapnely, ale nemine tejden, abyste si nenašlápli.


SMRAD, ŽE BY JEDEN PAD

Psi nevoní. Zvlášť, když vám ráno přijdou zívnout do obličeje nebo se vyválí ve zdechlým zajíčkovi. A dost nechutně uchází.


SOLNEJ SLOUP

Když vezmou roha, čekáte jak tatar na jednom místě. Klidně hodinu. Až se milostivě vrátí, dáte jim dobrotu. Kde to jako jsme?


UCINKÁVÁNÍ

Když máte pesana, strávíte kupu času tím, že sledujete, jak se přechcává s ostatníma frajerama z okolí. Každý dva metry. Ani děcka se takhle neloudaj.


FENEČKÁM NEPORUČÍŠ

My teďkonc háráme… Takže vytáhnete paty leda za tmy. A pak na chviličku povolíte vodítko, a hned řešíte, kam udat štěňata.


JSTE ZA SAĎOURA

Při „výchově“ vypadáte, jako byste pejsáčkovi přinejmenším bodali kudlu do bříška. Jste za svini a ještě na vás zavolají Kubišku. Takovej hereckej talent aby pohledal!


NÍZKOÚDRŽBA? PCHE!

To máte: ruční mytí, vytahování klíšťat, hřebelcování, zastřihování drápů, čištění chrupu atd. Žádný psisko není samočistící. 


PSŮM VSTUP ZAKÁZÁN

Ne všude provozujou dog-friendly zařízení. Takže si často musíte odpustit posezení s kámošema. Nebo je musíte tahat po knajpách, kam hafani můžou.


PEJSKAŘI K PEJSKAŘŮM

Nabízí se otázka, proč se jako vůbec vybavovat s někým cizím na rohucelou hodinu, jenom proto, že máte taky psa?


POZNÁVAČKA

A když ho máte, očekává se, že se vyznáte ve všech plemenech. Jakmile ale náhodou nevíte, nejste za pejskaře.


MLUVÍTE JAK IDIOTI

I když se tomu zpočátku bráníte, začnete vést se svým psem hovory na nejrůznější témata. Doma dobrý, ale na ulici budete vypadat jak regulérní magor.