Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hračky pro psi

Hračky plyšové

 

Plyšové hračky se prodávají ve velkém množství velikostí, tvarů a podob. Některé mohou vydávat i zvuky (pískací, řehtací). Pejsky potěší a páníčky pobaví například plyšová žirafa či lama, která vydává různé zvuky (tělo „prdí“, dvě nohy pískají, další dvě řehtají). Odlišnost zvuků není samoúčelná, nýbrž psa podněcuje ke hře.

 

 

Hračky přetahovací

 

Přetahovací hračky vyrobené z bavlny se prodávají v různých tvarech a formách (uzelkruh s rukojetí, přetahovadlo s míčkemosma aj.) Většina psů přetahování miluje a bude s vámi o uzel zarputile zápasit. Nápadité provedení má přetahovcí hračka „pneumatika na laně“, která je vhodná pro středně velké psy. Většina psů také miluje vrhací míček s přetahovací šňůrou, díky níž jsou vaše společné hry zábavnější. Míček se šnůřou má i další výhodu, protože je pro psa bezpečnější než obyčejný míč. Riziko nechtěného spolknutí při chytání míče ze vzduchu se díky šňůrce výrazně snižuje.

 

Hračky plastové

Taktéž plastové hračky se prodávají v různých podobách – vynilové hračkylatexové hračkyhračky z tvrdé gumy.

 

Hračky svítící

 

V zimě, kdy se brzy stmívá, jistě oceníme svítící hračky. Klasické míčky se v tomto období při procházkách často ztrácí, svítící míček ale stačí nasvítit baterkou a budeme mít hned přehled, kde se nachází. Vybrat si můžeme například flourescenční pískací míček nebo činku Trixie, obě hračky jsou vyrobeny z vynilu.